Kyllä, me kuulumme Habeo Groupiin

Olemme ylpeitä saadessamme kutsua itseämme Habeo Groupin jäseneksi. Olemme tiivis yhteisö, joka tukee toisiaan ja palvelee asiakkaitaan kaikissa kiinteistötekniikan tarpeissa ympäri maan. Meidät tunnetaan siitä, että rima on korkealla. Kaikki urakat hoidetaankin aina viimeisen päälle niin, että kellokin kiittää.

Habeolaisuus on synonyymi osaamiselle ja reilulle toimintakulttuurille, joka loistaa jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja vertaansa vailla olevassa yhteishengessämme. Meillä ei kravatit kiristä kaulaa, vaan paiskimme töitä rennolla, mutta tehokkaalla otteella. Tämä on myös syy siihen, miksi asiakkaamme haluavat pitkäaikaista kumppanuutta kertaprojektien sijaan.  

Annetaan numeroiden puhua puolestaan. Habeo Group ei ole vain 14 vahvan kiinteistötekniikan toimijan yhteenliittymä, vaan myös merkittävä alan vaikuttaja. Luvut kertovat myös selvää kieltä: konsernimme liikevaihto on noin 180 miljoonaa euroa (pro forma 2023) ja työllistämme lähes 800 alan kärkitekijää.

On ilo ja kunnia olla mukana tässä tarinassa! Käy tutustumassa lisää Habeo Groupiin ja muihin porukkaamme kuuluviin huippuammattilaisiin.