ESP Tekniikka Oy on ostanut tamperelaisen Putkityö KV Oy:n

KIRJOITTAJA

Viestintä

ESP Tekniikka Oy on ostanut tamperelaisen Putkityö KV Oy:n

ESP-konserniin kuuluva ESP Tekniikka Oy on ostanut  Putkityö KV Oy:n koko osakekannan 20.2.2024. Yrityskauppa vahvistaa Habeo Groupiin kuuluvan ESP-konsernin osaamista Pirkanmaan alueella.

Putkityö KV on pitkään Tampereen seudulla toiminut perheyritys ja sen liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa vuonna 2022. Yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisia LVI-saneeraus ja –huoltopalveluita.

”Arvostamme korkealle Putkityö KV:n osaamisen ja pitkät asiakassuhteet. Yhdistämällä voimamme, parannamme palveluliiketoiminnan osaamistamme Tampereen alueella ja pystymme auttamaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Yrityskauppa ei ainoastaan vahvista osaamistamme, vaan luo myös paremmat edellytykset yhteiseen menestykseen.”, kertoo ESP-konsernin toimitusjohtaja Veli Markku Nieminen.

“Yrityskaupan myötä pääsemme osaksi Habeo Groupia, joka mahdollistaa meille suuremmat resurssit ja vahvan taustatuen. Jatkamme asiakkaidemme palvelemista tutulla Putkityö KV -brändillä ja henkilöstöllä, mutta nyt meillä on vain paremmat edellytykset viedä toimintaamme uudelle tasolle.”, kommentoi Putkityö KV:n toimitusjohtaja Sami Vesterbacka.

ESP-konserni kuuluu Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.

 

Lisätietoja:

Veli Markku Nieminen, toimitusjohtaja, ESP-konserni

+ 358 400 241708, veli-markku.nieminen@espoy.fi

Sami Vesterbacka, toimitusjohtaja, Putkityö KV Oy
+358 40 764 1559, sami.vesterbacka@putkityokv.com