ESP konserni osaksi Habeo Group:ia

KIRJOITTAJA

Viestintä

ESP konserni osaksi Habeo Group:ia

Habeo Groupista uusi merkittävä kiinteistötekniikan palveluntarjoaja

Habeo Group Oy (Habeo) on uusi kiinteistötekniikan palveluntarjoaja, joka tarjoaa kiinteistötekniikan palveluiden lisäksi pienempiä saneerauksiin ja peruskorjauksiin liittyviä hankkeita. Konserni muodostettiin kahdeksan menestyneen, paikallisesti toimivan yrityksen liittyessä Habeoon. Ensi vaiheessa konserniin kuuluvat Afire Oy, ESP-konserni, HSK Sähkö Oy, Neloset-konserni, Respect-yhtiöt, SFT Finntekniikka Oy, Sähkö Oy Turku sekä Vaasan Kylmäkone Oy. Konserni toimii maanlaajuisesti Suomessa.

Uuden konsernin liikevaihto on yhteensä noin 120 miljoonaa euroa (pro forma 2022) ja se työllistää noin 600 kiinteistötekniikan ammattilaista. Konsernin emoyhtiön Habeo Group Oy:n toimitusjohtajana toimii Kari Kohvakka (aiemmin Sumitomo SHI FW, Amec Foster Wheeler ja Maintpartner Oy) ja talousjohtajana Antti Heinola (aiemmin Kreate Group Oyj, Caverion Oyj ja YIT Oyj). Habeo Groupin hallituksen puheenjohtajana toimii Kari Kauniskangas ja hallituksen jäseninä ovat Mikael Aro, Sara Damberg sekä Per Frankling. Uuden konsernin perustamisen ja rahoituksen taustalla on kansainvälinen sijoitusyhtiö Triton.

”Habeo Group -konserni muodostuu vahvoista, alueellisesti toimivista yrityksistä, jotka yhdessä palvelevat maanlaajuisesti. Olemme huippuosaajien yhteenliittymä, jolta asiakas saa laaja-alaisesti kaikki kiinteistötekniikan palvelut ja ratkaisut. Strategiamme keskiössä on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokonaisvaltainen kiinteistötekniikan osaaminen lähellä asiakasta. Lisäksi omistajamme kautta tuleva taloudellinen tuki sekä kokemus yritysjärjestelyistä edistävät kasvustrategiamme toteuttamista. Habeo Groupin yhteisten konsernitoimintojen myötä saavutamme synergiaetuja myös sisäisissä toiminnoissa, kuten talouden, hankinnan, työturvallisuuden ja henkilöstön kehittämisessä”, sanoo Habeo Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Kohvakka.

Habeo Group -konsernin palvelut kattavat seuraavat alueet: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähkötyöt, jäähdytys ja kylmätekniikka, paloturvallisuus sekä automaatio. Lisäksi yhtiö toteuttaa myös pienempiä korjausurakoita, joissa kiinteistötekniikka on keskeisessä roolissa. Toiminnan kivijalkana ovat yhtiöiden yhteiset arvot: yrittäjähenkisyys, ratkaisuhakuisuus, yhteistyö ja välittäminen. Habeolaisuus on välittämistä paitsi kiinteistöistä, mutta myös ihmisistä. Yhtiöt jatkavat paikallista, yrittäjävetoista toimintaansa ja palvelevat asiakkaitaan nykyisillä brändeillään.

Lisätietoja

Kari KohvakkaHabeo Group Oy, toimitusjohtajaSähköposti kari.kohvakka@habeo.fiPuh. 040 823 2563

 

Tietoa Habeo GroupistaHabeo Group -konserni on kokonaisvaltainen kiinteistötekniikan palveluntarjoaja. Palvelumme kattavat kiinteistötekniset palvelut sekä saneerauksiin ja peruskorjauksiin liittyvät hankkeet. Teemme kiinteistöjen teknisten järjestelmien kunnossapitoa, huoltoa ja asennustöitä sekä kiinteistötekniikkaan liittyvää hankesuunnittelua ja näitä täydentäviä rakennustöitä. Toimimme paikallisesti eri puolilla Suomea. www.habeogroup.fi/