Lvi-asentajasta lvi-projektihoidon tehtäviin

Krister Sundkvist, ESP Tekniikka Oy

Valmistuin ammattikoulun putkiasennuspuolelta 14 vuotta sitten. Aloitin urani LVI-asentajana v.2008 Turun Vesicenter Oy:ssä. Työnkuvani Turun Vesicenterissä LVI-asentajana oli hyvin monipuolinen. Talotekniikka-alan urakointi-, huolto- ja palveluliiketoiminta tuli tehtävässä hyvin tutuksi.

Talotekniikka-ala tuntui sellaiselta alalta, jossa työskentelisin myös jatkossa. Vuonna 2018 hain Tampereen ammattikorkeakouluun ja pääsin opiskelemaan talotekniikan tutkinto-ohjelmaan, josta nyt toukokuussa 2022 valmistuin LVI-talotekniikan insinööriksi.


Kannustava urapolku

ESP Tekniikka Oy:n palvelukseen tulin kesällä 2019, ”työharjoitteluun” asennustehtäviin. Jatkoin yhtiössä asentajana myös seuraavana kesänä. 2021 työharjoittelujakson suoritin pääkaupunkiseudulla ESP Suomi Oy konserniin kuuluvassa KLA Talotekniikka Oy:ssä, jossa toimin projektinhoitajana/työnjohtajana eräässä urakkakohteessa.

Nyt 2022 vuodesta lähtien, olen ollut Tampereen toimistolla tarjouslaskennan tehtävissä, minkä opinnäytetyön kirjoittamiselta olen ehtinyt. Valmistumiseni jälkeen jatkan täällä Tampereella ESP Tekniikka Oy:ssä LVI-projektinhoidon tehtävissä.